Boek met beste prijsgarantie!
Hotel Buren
image

Boek met beste prijsgarantie!

Wanneer u rechtstreeks bij Hotel Buren boekt dan heeft u de beste prijsgarantie en geen reserveringskosten.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Korting op excursies
Betaal met iDeal

Welkom bij Hotel Buren  

Lieve gasten,

 

Graag verwelkomen wij u in Hotel Buren!
Momenteel mogen we alleen maar accommodatie aanbieden en kunt u het ontbijt bestellen d.m.v. een ontbijtlijst. Ook is de verzorging van uw kamer anders dan u van ons gewend bent.
Wij informeren u hierover graag.

Het is goed vertoeven op ons mooie eiland. Kom gerust als u gezond bent, als partners of gezin reist en als u net als wij de regels in acht neemt.

 

Graag tot ziens in Hotel Buren!


hotel-buren-entree-aan-pittoreske-straat--3-
img_7783
overkapping-met-knusse-zithoek-zijkant-hotel-1
ontbijtbuffet--terschellinger-producten-2
hotel-buren-kamer-4-01


Hotel Buren Terschelling

Ons hotel in West op Terschelling beschikt over 16 comfortabele kamers en een studio. Er zijn verschillende kamertypes, varierend van 2 tot 4 persoons op de beganegrond en etage. De studio in onze dependance, geschikt voor 2- 4 personen, biedt de mogelijkheid om samen met je lief of als gezin te genieten in privesfeer.

Hotel Buren beschikt over 16 comfortabele kamers, met heerlijke boxspringbedden.


Alle hotelkamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten alsmede een koelkastje op de kamers. De badkamers hebben een inloopdouche, wastafel, toilet en een fohn, uiteraard zijn er badhanddoeken, shampoo/douchegel en zeep in uw badkamer.

Kamers

 

 

Corona Protocol

Gelukkig mogen we u, ondanks de gedeeltelijke lockdown, blijven verwelkomen in ons hotel. Hierbij houden wij ons uiteraard aan de basisregels van de RIVM en vragen aan onze gasten om dit ook te doen.

Ingang Hotel Buren:

De voordeur van Hotel Buren gaat overdag automatisch open en dicht door de "Deur Open " toets te gebruiken. U heeft direct zicht op gasten die al bij de balie staan.
Inchecken kan met 2 personen tegelijk om de anderhalve meter in de gang en voor de balie te kunnen handhaven.
Wij vragen u buiten te wachten tot u de ruimte in de gang krijgt.

Het ontbijt:

Over het ontbijt zijn andere regels van toepassing dan wij en onze vaste gasten gewend zijn. Tot op dit moment mogen onze gasten niet in de ontbijtruimte plaats nemen. Het ontbijtbuffet is niet toegestaan. Hierin hebben wij een oplossing gevonden: Door middel van een ontbijtlijst kunt uw ontbijt samenstellen en de gewenste ontbijttijd invullen. Deze lijst kunt u ’s avonds voor 21.00 uur bij de receptie afgeven. Op het ingevulde tijdstip kunt u uw ontbijt bij de keuken afhalen en op uw kamer nuttigen.

Lunch:

Tegen betaling kunnen wij een lunchpakket voor u samenstellen. 
Een flesje water, 3 belegde boterhammen (keuze uit zoet, kaas of vleeswaren), 1 stuk handfruit en een zoete versnapering per persoon. 

Borreltijd, diner en ontspanning:

Neem zelf uw hapje en drankje mee of laat een heerlijke maaltijd bezorgen door één van de vele restaurants. De afgehaalde of bezorgde maaltijden moeten voorlopig op de kamer gebruikt worden.

Verzorging:

De verzorging van de kamer tijdens uw verblijf hebben wij ook moeten aanpassen: wij komen niet op uw kamer. Op de gang/etage vindt u elke ochtend de serveerwagen met benodigdheden zoals badhanddoeken, toiletpapier, pedaalemmerzakjes en koffie/thee faciliteiten. Ook kunt u hier gebruikte badhanddoeken, servies, vuilniszakjes enz. afgeven.

Tips:

Bij aankomst in het hotel ontvangt u van ons vele tips over welke mogelijkheden er zijn op het eiland voor wat betreft eten en excursies. Wij kunnen u geruststellen dat er nog volop mogelijkheden zijn op het eiland.

Veerdienst naar en van Terschelling:

Kijk op de website van rederij Doeksen wat betreft de afvaarten in augustus. Vanaf 1 juni is het dragen van een mondkapje in de terminal en tijdens de overtocht verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Bent u een mondkapje vergeten kunt u deze aanschaffen in de terminal, maar de voorraad is beperkt. Het in- en ontschepen neemt meer tijd in beslag dan gewoonlijk, dus kom op tijd.
In de terminal van de Harlingerhaven is een afhaalpunt voor koffie/thee, frisdrank en o.a. broodjes, chips en snoep. Aan boord vindt u koffie en thee bij het buffet. In de hal een automaat met frisdrank, gevulde koek en chips.

Rest u niet anders dan te genieten van Terschelling, eiland van rust en heel veel ruimte.