Boek met beste prijsgarantie!
Hotel Buren
image

Boek met beste prijsgarantie!

Wanneer u rechtstreeks bij Hotel Buren boekt dan heeft u de beste prijsgarantie en geen reserveringskosten.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Korting op excursies
Betaal met iDeal

Welkom bij Hotel Buren  

Lieve gasten,

 

Graag verwelkomen wij u in Hotel Buren!


Het is goed vertoeven op ons mooie eiland. Kom gerust als u gezond bent, als partners of gezin reist en als u net als wij de regels in acht neemt.

Graag tot ziens in Hotel Buren!


hotel-buren-entree-aan-pittoreske-straat--3-
img_7783
overkapping-met-knusse-zithoek-zijkant-hotel-1
ontbijtbuffet--terschellinger-producten-2
hotel-buren-kamer-4-01


Hotel Buren Terschelling

Ons hotel in West op Terschelling beschikt over 16 comfortabele kamers en een studio. Er zijn verschillende kamertypes, varierend van 2 tot 4 persoons op de beganegrond en etage.

Hotel Buren beschikt over 16 comfortabele kamers, met heerlijke boxspringbedden.


Alle hotelkamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten alsmede een koelkastje op de kamers. De badkamers hebben een inloopdouche, wastafel, toilet en een fohn, uiteraard zijn er badhanddoeken, shampoo/douchegel en zeep in uw badkamer.

Kamers

 

 

Corona Protocol

Gelukkig mogen we u, blijven verwelkomen in ons hotel. Hierbij houden wij ons uiteraard aan de basisregels van de RIVM en vragen aan onze gasten om dit ook te doen.

Momenteel zijn de terrassen geopend tot 20:00 uur en zijn er volop
lunch en diner mogelijkheden op het eiland.

Ingang Hotel Buren:

De voordeur van Hotel Buren gaat overdag automatisch open en dicht door de "Deur Open " toets te gebruiken. U heeft direct zicht op gasten die al bij de balie staan.
Inchecken kan met 2 personen tegelijk om de anderhalve meter in de gang en voor de balie te kunnen handhaven. Wij vragen u buiten te wachten tot u de ruimte in de gang krijgt.

 

Tips:

Bij aankomst in het hotel kunt u van ons vele tips over welke mogelijkheden er zijn op het eiland voor wat betreft eten en excursies krijgen. Wij kunnen u geruststellen dat er nog volop mogelijkheden zijn op het eiland.

Veerdienst naar en van Terschelling:

Kijk op de website van rederij Doeksen wat betreft de afvaarten in augustus. Vanaf 1 juni is het dragen van een mondkapje in de terminal en tijdens de overtocht verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Bent u een mondkapje vergeten kunt u deze aanschaffen in de terminal, maar de voorraad is beperkt. Het in- en ontschepen neemt meer tijd in beslag dan gewoonlijk, dus kom op tijd.
In de terminal van de Harlingerhaven is een afhaalpunt voor koffie/thee, frisdrank en o.a. broodjes, chips en snoep. Aan boord vindt u koffie en thee bij het buffet. In de hal een automaat met frisdrank, gevulde koek en chips.

Rest u niet anders dan te genieten van Terschelling, eiland van rust en heel veel ruimte.