Boek met beste prijsgarantie!
Hotel Buren
image

Boek met beste prijsgarantie!

Wanneer u rechtstreeks bij Hotel Buren boekt dan heeft u de beste prijsgarantie en geen reserveringskosten.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Korting op excursies

Welkom bij Hotel Buren  

Het adres op Terschelling voor zowel de actieve vakantiegast als de rustzoeker. De gast die behalve strand, zee en mooie natuur ook het Bourgondische leven op Terschelling zoekt.

Terschelling bruist weer! De horeca is open, waardoor er weer heerlijk op de terrasjes gezeten kan worden.

Hotel Buren is gelegen in het centrum van West-Terschelling met zijn vele gezellige restaurants, cafe's en (verwarmde) terrassen binnen handbereik.

Kom en geniet van elk seizoen op ons eiland en uw verblijf in ons hotel. Lees hieronder meer over het corona protocol in ons hotel, wat u kunt verwachten en welke maatregelen wij hebben genomen.

hotel-buren-entree-aan-pittoreske-straat-3
ontbijtbuffet--terschellinger-producten--1-
overkapping-met-knusse-zithoek-zijkant-hotel--1-
k3-fam.kamer
k1-int2


♦ Hotel Buren Terschelling ♦

Ons hotel in West op Terschelling beschikt over 16 comfortabele kamers en een studio. Er zijn verschillende kamertypes, varierend van 2 tot 4 persoons op de beganegrond en etage. De studio in onze dependance, geschikt voor 2- 4 personen, biedt de mogelijkheid om samen met je lief of als gezin te genieten in privesfeer.

  • 16 comfortabele kamers, met heerlijke boxspringbedden
  • Studio: badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet, apart toilet, slaapkamer gescheiden van de woonkamer met, volledig ingerichte, open keuken
  • Hotelkamers: koffie- en theefaciliteiten alsmede een koelkastje op de kamers
  • badkamers met inloopdouche, wastafel en toilet
  • badhanddoeken, shampoo/douchegel, zeep en föhn in uw badkamer.
Kamers

 

 

Corona Protocol

Ingang Hotel Buren:

De voordeur van Hotel Buren gaat overdag automatisch open en dicht door de "Deur Open " toets te gebruiken. U heeft direct zicht op gasten die al bij de balie staan.
Inchecken kan met 2 personen tegelijk om de anderhalve meter in de gang en voor de balie te kunnen handhaven.
Wij vragen u buiten te wachten tot u de ruimte in de gang krijgt.

De ontbijtruimte:

In de ontbijtruimte zal plaats zijn voor 12 personen. Wij vragen medewerking om maximaal 30 minuten te ontbijten om zo voor de volgende gast weer plaats te kunnen bieden.
Bij mooi weer zorgen wij voor 3 tafels buiten. Twee aan de voorkant en één bij de overkapping aan het eind van de fietsparkeerplaats.
De terraskamers beschikken over een heerlijke buitenplaats, ideaal om in de ochtendzon te ontbijten.
Per persoon krijgt u een dienblad om uw ontbijt samen te stellen, mee te nemen naar de tafel, buiten of in uw kamer. Hoewel onze vaste gasten gewend zijn dat wij de tafel afruimen vragen wij u in deze periode het dienblad met uw gebruikte servies enz. terug te brengen naar de aangewezen ruimte.
Dit geldt ook voor de koffie, thee en het ei. Voor corona werden koffie en thee op uw tafel geserveerd, nu staan de tappunten op het buffet. Uw wens omtrent het gekookte of gebakken eitje kan van te voren kenbaar gemaakt worden. Bediend worden zoals u van ons gewend bent zal iets minder persoonlijk zijn, maar we proberen u op een aangepaste manier te benaderen.

Na de ontbijttijd zullen wij het buffet vullen voor het maken van uw lunchpakket. Hierbij worden fruit, water en lunchzakjes geleverd.
Het gebruik van mondkapjes en handschoenen laten wij geheel aan uzelf over, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Wel zorgen wij voor voldoende tissues en gel op uw kamer, de balie en in de ontbijtruimte.

Restaurants:

De restaurants, café's en terrassen mogen weer open! De ondernemers van deze bedrijven zullen uw medewerking vragen om met elkaar de corona maatregelen zoveel als mogelijk is te handhaven. Het deurbeleid is voor alle Horeca, ook de logiesverstrekkers éénluidend: de vraag aan u of u gezond en zonder klachten bent.

Veerdienst naar en van Terschelling:

Kijk op de website van rederij Doeksen wat betreft de afvaarten in augustus. Vanaf 1 juni is het dragen van een mondkapje in de terminal en tijdens de overtocht verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Bent u een mondkapje vergeten kunt u deze aanschaffen in de terminal, maar de voorraad is beperkt. Het in- en ontschepen neemt meer tijd in beslag dan gewoonlijk, dus kom op tijd. De buffetten aan boord zijn weer geopend tijdens de reis dus is het mogelijk om eten en drinken te kopen.

Rest u niet anders dan te genieten van Terschelling, eiland van rust en heel veel ruimte.