Boek met beste prijsgarantie!
Hotel Buren
image

Boek met beste prijsgarantie!

Wanneer u rechtstreeks bij Hotel Buren boekt dan heeft u de beste prijsgarantie en geen reserveringskosten.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Korting op excursies

Welkom bij Hotel Buren  

Herfstvakantie 2020 in Hotel buren (lees onderaan in Corona-tijd de geldende maatregelen) bleek een “gouden greep”.

De basis regels waren ten aanzien van de zomermaanden dezelfde gebleven. Maar er was nu meer aan de hand: Alle Horeca gesloten! Wat nu?
Positief blijven en denken in oplossingen werd ons motto.
Overdag naar buiten met een lunchpakket die door de gast zelf samengesteld kon worden tijdens de ontbijturen. Een overlevingspakket voor een dag in de buitenlucht.
Terug in het hotel, wachtte de ontbijtruimte. Nu aangepast voor de lunch-, relax- en avondetentijd.
Alles aanwezig van magnetron tot servies, glazen en bestek. Ja zelfs spelletjes voor alle leeftijden en knutselspullen voor de jonge gast lagen voor het grijpen Het verse kopje koffie of thee, op de kamer klaargemaakt, werd meegenomen. Menigeen had inkopen gedaan bij de plaatselijke slijterij.
Muziek en kaarslicht en natuurlijk onze mooie kroonluchter hielpen bij de gezellige sfeer en zorgden vaak voor mooie verhalen onder de gasten.

Dit smaakt naar meer en met deze mooie ervaring gaan wij enthousiast door, op naar de kerstvakantie.

Behalve de bovengenoemde mogelijkheden binnen de muren van Hotel Buren kunnen we ervan uitgaan dat de Horeca de deuren weer mag openen.

Kom genieten van Terschelling in kerstsfeer, voor tijdens of na de kerstdagen.

Bekijk onze arrangementen

december-2018--5-
december-2018--2-
img_7225
januari2017--8-
img_7221


♦ Hotel Buren Terschelling ♦

Ons hotel in West op Terschelling beschikt over 16 comfortabele kamers en een studio. Er zijn verschillende kamertypes, varierend van 2 tot 4 persoons op de beganegrond en etage. De studio in onze dependance, geschikt voor 2- 4 personen, biedt de mogelijkheid om samen met je lief of als gezin te genieten in privesfeer.

  • 16 comfortabele kamers, met heerlijke boxspringbedden
  • Studio: badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet, apart toilet, slaapkamer gescheiden van de woonkamer met, volledig ingerichte, open keuken
  • Hotelkamers: koffie- en theefaciliteiten alsmede een koelkastje op de kamers
  • badkamers met inloopdouche, wastafel en toilet
  • badhanddoeken, shampoo/douchegel, zeep en föhn in uw badkamer.
Kamers

 

 

Corona Protocol

Gelukkig mogen we u, ondanks de gedeeltelijke lockdown, blijven verwelkomen in ons hotel. Hierbij houden wij ons uiteraard aan de basisregels van de RIVM en vragen aan onze gasten om dit ook te doen.

Ingang Hotel Buren:

De voordeur van Hotel Buren gaat overdag automatisch open en dicht door de "Deur Open " toets te gebruiken. U heeft direct zicht op gasten die al bij de balie staan.
Inchecken kan met 2 personen tegelijk om de anderhalve meter in de gang en voor de balie te kunnen handhaven.
Wij vragen u buiten te wachten tot u de ruimte in de gang krijgt.

Het ontbijt:

Wij hebben onze ontbijtruimte aangepast: minder tafels en stoelen. Zo kunnen we ons allen aan de 1.5 meter houden. Het ontbijt serveren wij nog steeds in buffetvorm, wij vragen u bij het betreden van de ontbijtzaal uw handen te ontsmetten en een mondkapje te dragen. Koffie en thee worden niet meer aan tafel geserveerd, maar staan ook klaar bij het buffet. Onze "beroemde eitjes" worden wel aan tafel geserveerd, waarbij de afstand wordt bewaard.

Lunch:

Tegen betaling kunt u zelf uw lunchpakkt samenstellen tijdens het ontbijt (09.00 - 10.30u), hier krijgt u van ons een lekker flesje water bij. Zo bent u klaar voor een dag op pad op ons mooie eiland.

Borreltijd, diner en ontspanning:

U kunt na uw wandeling, fietstocht of gemaakte excursie niet de gezelligheid van de horeca opzoeken maar gelukkig biedt onze ontbijtruimte wel deze gezelligheid. Spelletjes, servies en een magnetron zijn aanwezig. Neem zelf uw hapje en drankje mee of laat een heerlijke maaltijd bezorgen door één van de vele restaurants.

Tips:

Bij aankomst in het hotel ontvangt u van ons vele tips over welke mogelijkheden er zijn op het eiland voor wat betreft eten en excursies. Wij kunnen u geruststellen dat er nog volop mogelijkheden zijn op het eiland.

Veerdienst naar en van Terschelling:

Kijk op de website van rederij Doeksen wat betreft de afvaarten in augustus. Vanaf 1 juni is het dragen van een mondkapje in de terminal en tijdens de overtocht verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Bent u een mondkapje vergeten kunt u deze aanschaffen in de terminal, maar de voorraad is beperkt. Het in- en ontschepen neemt meer tijd in beslag dan gewoonlijk, dus kom op tijd. De buffetten aan boord zijn weer geopend tijdens de reis dus is het mogelijk om eten en drinken te kopen.

Rest u niet anders dan te genieten van Terschelling, eiland van rust en heel veel ruimte.