Boek met korting!
Hotel Buren
image

Boek met korting!

€ 5,00 korting per nacht wanneer u via onze officiele website boekt. 

Geen reserveringskosten!

 

onze website andere boekingssites
Gratis WiFi
€ 5,00 korting per nacht
Betaal met iDeal
Voucher korting fietshuur

Corona ProtocolUpdate 20 december 2021

Wij mogen u nog steeds blijven verwelkomen wel zijn er wat aanpassingen naar aanleiding van de laastste persconferentie.
Wij houden ons uiteraard aan de basisregels van de RIVM en vragen aan onze gasten om dit ook te doen.

Ingang Hotel Buren:
De voordeur van Hotel Buren gaat overdag automatisch open en dicht door de "Deur Open " toets te gebruiken. U heeft direct zicht op gasten die al bij de balie staan.
Inchecken kan met 2 personen tegelijk om de anderhalve meter in de gang en voor de balie te kunnen handhaven. Wij vragen u buiten te wachten tot u de ruimte in de gang krijgt.

Ontbijt:
Voor het ontbijt werken we met een tijdsslot. U kunt bij de receptie aangeven hoe laat u wilt ontbijten. 
U mag het ontbijt meenemen naar uw kamer of in één van de 2 hiervoor gereserveerde ruimtes nuttigen.

Lunchpakket:
Tegen betaling van € 12,50 p.p. stellen wij voor u een lunchpakket samen.
2 Belegde bolletjes, pistolet gezond, voorverpakte zoete lekkernij, fruit juice, flesje water en een appeltje. Zo bent u klaar voor een dag op pad op ons mooie eiland.

Borreltijd, diner en ontspanning: (Hotel Buren beschikt niet over een restaurant)
Neem zelf uw hapje en drankje mee, een heerlijke maaltijd kunt u afhalen of laten bezorgen door één van de vele restaurants. Dit kunt u op 2 van onze kamers (omgetoverd tot private dining room) opeten. Servies staat tot uw beschikking. Wel vragen we u na uw maaltijd uw borden etc af te ruimen op de trolley op de gang te zetten. U kunt uw vuilnis kwijt in de grote container op de fietsparkeerplaats. 
Na uw diner vragen we u terug te gaan naar uw kamer om andere gasten ook de gelegenheid te geven van deze ruimte gebruik te maken. 

Fietsen huren:
Fietsen huren is nog steeds mogelijk. U dient online uw reservering te maken en uw fietsverhuurder zorgt dat uw fietsen klaarstaan op de door u gereserveerde dag. 

Veerdienst naar en van Terschelling:
Kijk op de website van rederij Doeksen wat betreft de afvaarten. Het dragen van een mondkapje in de terminal en tijdens de overtocht verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Bent u een mondkapje vergeten kunt u deze aanschaffen in de terminal.
Het in- en ontschepen neemt meer tijd in beslag dan gewoonlijk, dus kom op tijd. Het is vanzelfsprekend niet mogelijk om eten en drinken te kopen aan boord van de veerdienst dus u dient dit zelf mee te nemen. 

Kortom er zijn nog genoeg mogelijkheiden om te genieten van Terschelling, eiland van rust en heel veel ruimte!
We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

  1. Enter the Code