Boek met korting!
Hotel Buren
image

Boek met korting!

€ 5,00 korting per nacht wanneer u via onze officiele website boekt. 

Geen reserveringskosten!

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
€ 5,00 korting per nacht
Betaal met iDeal
Voucher korting fietshuur

Corona protocol:

Update 1 december 2021

Gelukkig mogen we u nog steeds blijven verwelkomen in ons hotel. Hierbij houden wij ons uiteraard aan de basisregels van de RIVM en vragen aan onze gasten om dit ook te doen.

Ingang Hotel Buren:
De voordeur van Hotel Buren gaat overdag automatisch open en dicht door de "Deur Open " toets te gebruiken. U heeft direct zicht op gasten die al bij de balie staan.
Inchecken kan met 2 personen tegelijk om de anderhalve meter in de gang en voor de balie te kunnen handhaven. Wij vragen u buiten te wachten tot u de ruimte in de gang krijgt.

Ontbijt:

Wij hebben onze ontbijtruimte aangepast: minder tafels en stoelen. Zo kunnen we ons allen aan de 1.5 meter houden. Het ontbijt serveren wij nog steeds in buffetvorm wij vragen u bij het betreden van de ontbijtzaal uw handen te ontsmetten en een mondkapje te dragen. 

Lunch:

Tegen betaling € 10,00 p.p. kunt u zelf uw lunchpakket samenstellen tijdens het ontbijt
(08.00 - 10.30u), hier krijgt u van ons een tasje, voorverpakte zoete lekkernij en een flesje water bij. Zo bent u klaar voor een dag op pad op ons mooie eiland.

Borreltijd, diner en ontspanning: (Hotel Buren beschikt niet over een restaurant)

U kunt na uw wandeling, fietstocht of gemaakte excursie de horeca tot 20:00 uur bezoeken, hierna biedt onze lobby (de ontbijtruimte fungeert na het ontbijt als lobby) nog gezelligheid. Hier kunt u met uw gezelschap een spelletje spelen en een drankje nuttigen. Neem zelf uw hapje en drankje mee of laat een heerlijke maaltijd bezorgen door één van de vele restaurants. Servies staat tot uw beschikking. 

Veerdienst naar en van Terschelling:

Kijk op de website van rederij Doeksen wat betreft de afvaarten. Het dragen van een mondkapje in de terminal en tijdens de overtocht verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar. Bent u een mondkapje vergeten kunt u deze aanschaffen in de terminal.
Het in- en ontschepen neemt meer tijd in beslag dan gewoonlijk, dus kom op tijd. De buffetten aan boord zijn weer geopend tijdens de reis dus is het mogelijk om eten en drinken te kopen.

Rest u niet anders dan te genieten van Terschelling, eiland van rust en heel veel ruimte!
We kijken ernaar uit u te verwelkomen!