Boek met korting!
Hotel Buren
image

Boek met korting!

€ 5,00 korting per nacht wanneer u via onze officiele website boekt. 

Geen reserveringskosten!

 

Onze website Andere boekingssites
Gratis WiFi
€ 5,00 korting per nacht
Betaal met iDeal
Voucher korting fietshuur
  1. Enter the Code

Tips

We laten u graag zien wat Terschelling te bieden heeft. Een kleine greep:

Fiets huren

Een fiets huren is een "must" op Terschelling. Wij verwijzen u naar fietsverhuur Zeelen. 
Rijwielverhuur Zeelen ligt aan de haven; u heeft goede kwaliteit en de nieuwste (electrische) fietsen maar ook goede service over het hele eiland. Behalve uw fiets krijgt u ook een fietsroute kaart mee.

Acculaders
Heeft u voor een elektrische fiets gekozen of uw electrische fiets mee naar het eiland?
Opladen geen probleem! Op onze fietsparkeerplaats (niet overdekt, wel veilig) zijn oplaadpunten.
Het is vanwege de brandveiligheid NIET toegestaan om uw acculaders in uw kamer op te laden. 


Ontbijt, lunch, diner en drankjes

Terschelling heeft een grote varieteit aan restaurants; zo vind u op loopafstand maar ook in de dorpjes verderop tientallen restaurants die een gevarieerde kaart bieden.

Onze favorieten zijn:
Strandtenten:
"de Walvis" waar u een grandioos uitzicht heeft op het wad en heerlijk de zon in zee kan zien zakken en op 5 minuten lopen van Hotel Buren


West aan Zee; een prachtige plek op het Noordzee strand. Heerlijke Hapas gerechten; Turks brood met pistache Dukkah is onze favoriet evenals de Thaise kokos bitterballen. 

Restaurants: 

Brasserie Brandaris, Restaurant de Heksenketel, restaurant Flaman, tapas restaurant El Mundo om maar wat te noemen. Alles te vinden in of achter de dorpsstraat van West.

'Onder de Pannen'; in Midsland kun je hier heerlijk op het terras of op hun 'beach' een drankje doen en blijven hangen voor een heerlijk diner. 

'het Raadhuis'; midden in het dorp West met een goede kaart, lekkere borrelhappen, goede lunchgerechten en een verrassend goede dinerkaart 

'Zonneweelde'; heerlijk voor de kinderen met hun enorme speeltuin en een lekker zonnig terras om een drankje te doen met lekker borrelhappen.

Zorg op vakantie

Heeft u zorgverlening en hulpmiddelen nodig tijdens uw vakantie op Terschelling? Hiervoor kunt u contact opnemen met Wad!Zorg 

Rederij Doeksen heen- en terugreis

Wij kunnen voor u de tickets voor de overtocht met Rederij Doeksen boeken. Bij het reserveren van uw overnachtingen geeft u de gewenste afvaarttijden door. De tickets voor de overtocht worden naar u gemaild waarna u deze uitprint en op verzoek toont in de Terminal. U hoeft niet meer in de rij te staan bij de loketten aan het begin van de terminal.

Afvaarten en prijzen: www.rederij-doeksen.nl