Veelgestelde vragen

Vragen over uw verblijf? Wij helpen u graag!

Hier vind u de meest gestelde vragen; staat uw antwoord niet tussen de veel gestelde vragen? Dan staan wij u graag telefonisch ter woord of kunt u ons mailen om u verder te helpen.

Online brochure: 
Allereerst adviseren wij u ons welkomst boekje - online brochure te bekijken;
https://notre.guide/hotelburen
Deze kunt u opslaan op de home pagina van uw mobiele telefoon en deze is dan ook offline voor u beschikbaar. Wel zo handig en leuk voor de voorpret van uw verblijf in Hotel Buren en op Terschelling!

Corona maatregelen:
Heeft u vragen over getroffen maatregelen tijdens uw verblijf? Op onze corona-informatie pagina leest u alles wat u wilt weten over een verblijf in deze corona tijd.

Huisdieren:
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.

Faciliteiten: 
Al onze kamers zijn voorzien een douche en toilet. Daarnaast beschikken alle kamers over een minibar, haarföhn, waterkoker, Nespresso apparaat, welkomstmap met informatie voor u als gast en uiteraard handdoeken en toiletartikelen.

Fietsen huren:
Via onze site kunt u bij het maken van uw boeking ook uw fietsen bij boeken.
Op de laatste pagina in het boekingsproces kunt u uw fiets toevoegen aan uw boeking.
Wij zorgen dan dat uw fiets gereserveerd staat.

U kunt uw fietsen ook zelf huren bij rijwielverhuur Zeelen www.zeelenfiets.nl of rijwielverhuur Knop.  Beide zijn gesitueerd aan de haven en beschikken over bagage vervoer. Overigens is ons hotel op 5 minuten loop afstand van de haven dus bagagevervoer is in veel gevallen niet nodig. 

Vervoer op het eiland: 
Het merendeel van de gasten verplaatst zich per fiets:
E-bike, MTB, fiets met versnellingen deze vindt u in alle soorten en maten op het eiland (zie fietsen huren)

Ook zijn er scooters, e-choppers en elektrische auto's te huur onder andere hele leuke SUZUKI SAMURAI'S: €45,- per dag met open dak! 
Elektrische auto huren: Renault Zoë € 45,00 per dag 

https://www.autoverhuur-terschelling.nl / www.scooterhurenterschelling.nl


Op het eiland zijn een groot aantal taxi’s waar u gebruik van kunt maken. Het hele jaar door rijden er bussen van West Terschelling naar Oosterend en altijd in aansluiting op aankomst en vertrek van de boten. De dichstbijzijnde bushalte van Hotel Buren is die op de haven. In de periode mei tot november wordt er ook een dienst uitgevoerd naar de gebieden West aan Zee en Midsland aan Zee.
Tijdens de vakantieperiodes en op zaterdag rijdt er een nachtbus van 21.00 uur tot 02.00 uur.

Parkeren:
Het hotel beschikt over een fietsparkeerplaats inclusief oplaadpunten voor uw Elektrische fietsen.
Deze is niet beveiligd of overdekt maar wel veilig. 
Voor het parkeren van uw auto adviseren wij de parkeerplaats achter de Brandaris of de parkeerplaats aan de Haven. Het is mogelijk om in de straten in en om het hotel te parkeren echter zijn deze plekken zeer beperkt. 

 

  1. Enter the Code